Наші цінності

В житті кожної людини є те, що вона цінує найбільше, до чого прагне і в чому вбачає своє щастя. Ми, як християни, теж маємо свої цінності, які своєю суттю передають, заради чого ми живемо.

Свобода

Іноді наша свобода не дає нам нічого, крім самотності… Тож яка вона, справжня свобода, яка сповнює щастям і світом?

Служіння

Коли людина шукає щастя для себе, вона губиться: егоїзм губить людей. Той, хто піклується про оточуючих, робить щасливими не тільки їх, але і себе. Ось чому Бог закликає нас: «Не про себе тільки кожен піклуйся, але кожен і про інших» (Послання апостола Павла до Филип’ян 2: 4)

Розвиток

Розвиток гарантує успіх, але успіх не гарантує щастя.

Здоров’я

Здоровий спосіб життя допомагає нам досягати наших цілей і завдань, успішно реалізовувати свої плани, справлятися з труднощами, а якщо доведеться, то і з колосальними перевантаженнями. Міцне здоров’я, яке підтримується та зміцнюється людиною, дозволить їй прожити довге і повне радощів життя.

Сім’я

Сім’я – чудовий захист і відрада для людини! Саме тому нам, людям, властиве бажання створити сім’ю: ми хочемо любити та бути коханими, відчувати підтримку і підбадьорювати свого супутника життя.

Віра в Бога

Віра в Бога дає більше, ніж здається на перший погляд. Довіряючи Господу, ми знаходимо не тільки впевненість у завтрашньому дні, чого всі так жадають, але й мир, спокій, почуття захищеності та розуміння. Ми довіряємо Богу, тому що знаємо Його, Він діє в нашому житті, коли ми проявляємо віру.

Seventh-day Adventist logo mark